Anotace: Dva roky zpět, pro mě rána, která mi zbourala můj svět.
Ve snu Tě potkat,
mít alespoň zdání,
o tom co dělat,
když bolest v žití mi brání.
Nebyla jsem připravena,
Tvůj odchod mě zlomil.
Smrtí jsem oslovena,
můj zrak k zemi se sklopil.
Ať dělám co dělám,
mé srdce je prázdné,
s úsměvem na tváři
je to více jak zrádné.
Vzpominky na Tebe více či méně bolí,
dal jsi mi v podstatě můj život holý.
U Tvé smrtelné postele pouze můj hlas zní,
,,Otevři oči!'' prosím Tě, předtím než odezní.
Ty už jsi daleko,
tam, kam já za Tebou nesmím.
Navždy Tě budu milovat, TATI!,
už o Tobě nesním.
Odchody nejbližších jsou bolestné velmi,
nikdy to nepřestane úplně bolet.
Vše co nám dali a vzpomínky na ně,
to jsou TY stopy, jak už se píše,
které zanechali a přes ně, stále cítíme,
jako by byli s námi,
alespoň částečně...cítím to tak také.
"ST"♡
12.03.2020 22:13:39 | jenommarie