Dneska mě přepadl trochu splín
Do rodné vesnice nepatřím
Na letní zábavě
Je mi tu bolavě
Všichni jsou upřímně veselí
Žádný klam a žádné povely
Příkop čas hloubí dál
Patnáct let cos dělal?
V minutě vysvětli život svůj
Zjednoduš a hlavně nemachruj
Co oni dělali?
Přátelé bývalí
Těžko si můžeme rozumět
Každý má maličko jiný svět
Tak aspoň panáka
Nechám se nalákat
Na nebi blikají stovky hvězd
Prošlapat můžeš jen jednu z cest
Kdysi jsi odešel
A teď máš co jsi chtěl?
Dneska mě přepadl trochu splín
Do nové vesnice nepatřím
To je krásné
A kam vlastně?
I známé tváře někdy cizí se být zdají,
možná jen změnili se a ty taky.
To že jsi starší má svá pro, ne proti. "ST" ;-)
VŠE ještě JE a život stále běží.
16.03.2020 19:53:00 | jenommarie
Moc pěkně napsané. Bydlím stále ve stejném městečku, ale lidi se věkem mění, stěhují se, žení... také mám pocit, že už neznám ani ti, kteří mi byli dřív blízcí.
16.03.2020 19:32:19 | Dobrodějka