.....
zamknu noc na tisíc západů...
řeknu, už tady nebudu...
po černé obloze půjdu za Tebou...
vyhnu se můrám nad sebou....
uteču za kalný obzor vod...
schoulená ve tvém náručí...
začnu si znovu lehce zpívat...
písničku o lásce...
Přečteno 458x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)