Anotace: ..
nepřemejšlejte
všechno důležitý je v lednici
podívejte se na hezkej film
a dejte si kafe
..
chovejte se k sobě slušně
bydlete spolu doma
a snažte se nesnažit
Dobrá inspirace. Nepřemýšlej a užívej si den.
18.03.2020 22:45:19 | šerý
;-) s těma básničkama nám to uteče raz dva
19.03.2020 16:31:57 | Yry
Jo, to je docela rozumná rada. ST a pozdrav z Prahy. Daniela
18.03.2020 19:46:21 | danaska
díky Danielo :-)
19.03.2020 16:32:55 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?