Tiše šeptám...
povol..dober.. a dole v ešusu se vaří na liháči polívka..koukáš před sebe..tři body..hm..kde jsou a pak nohy vytřepané najdeš je..cesta na je těžká ale ten pocit na vrcholu..úžasem jsi oněměl ..jen oči se pasou..koukáš na krajinu kolem..dokázal jsi to..
I jeden úsměv stačí ..co přetrvá.. dokud paměť slouží..
nádherná báseňka,hladí..evokuje mnohé.. děkuji
06.03.2007 21:48:00 | Nút
Zažila jsem to...stála jsem v prostoru a viděla to světlo...a bylo to krásný...od té doby se nebojím, protože vím...
05.03.2007 23:26:00 | no