ponořenej
do tvých
prolhaných pravd
chechtá se mi do ksichtu
můj chtíč
..
"kampak
vždyť v prostěradle utopených dní
se přece tak krásně
zranitelně ožívá
tak k čemu by ti bylo
jít zas někam pryč"
Hodně povedená Poezie* Už ten trefný začátek a protimluv... prolhaných pravd*
20.03.2020 22:40:19 | šerý
Díky :-)
21.03.2020 09:03:52 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?