Ptačí epilog
Poštolčí pařátky,
Není čas na zkratky.
Stručně a rychle,
Z kruhů jsou krychle.
Pestrost ledňáčků,
Vznáší se na mráčku.
Padáme dolů,
Avšak ne spolu.
Holubí pírka,
Zbývá jen chvilka,
Krása už není,
Čas rozloučení.
Přečteno 203x
Tipy 14
Poslední tipující: Elis1ě, Donne, jenommarie, Now, šerý, Kubíno, Roser
Komentáře (4)
Komentujících (3)