v myšlenkách lze dojít
odkudkoli kamkoli
každou ideu mohu změnit
v její pravý opak
i v cokoli jiného
ve slově láska
stačí změnit čtyři písmena
jedno ubrat
a výraz se zvrátí na pivo
místo na světě
které je nejdál od toho
kde právě jsem
leží na protilehlé straně zeměkoule
vydat se však kolem světa
pak je nejdál pozice
kde zrovna stojím
jsem ale pecivál
proto zůstanu doma
vyjde to nastejno