nadupaný dekolt
mlsná šťávička
zebří nadkolenky
princezna je bavička
a jednoho dne se také skutečně objevil
ideál
princ na přiteplalém koni
princeznu zaujal silně
jeho elasťáky
pozitivní povaha
hráli spolu v zámecké zahradě rozpustilé hry s komteskami
u večeře bavil všechny žertovnými hádankami
byl
jak se říká
dobrý společník
princezničce a následnici trůnu Ireně Athénské nebyl lhostejný
to bylo zřejmé
leč
v noci za ní přijížděl temný princ
a mívali spolu mnohá zlobení
její milostné ržání
a kňourání
a vulgarismy
bylo slyšet až do podhradí a demoralizovalo chátru
ráno seděla v hodovní síni
v šatech bez spodničky
na sametovém taburetu si chladila píču a zadek
rozsekané bičíkem nočního návštěvníka
a vážně uvažovala
za kterého z princů se provdá; nevěděla
tu se ke snídani dostavily služebnice Tyrkysového prince
s úklonou jí nabídly jeho dar
bílé kimono přátelství
vyšívané rudými a zlatými draky