Radodajka
Bolo to srdce maľované,
ako dieťa, dávala ho.
Bez rečí a na počkanie.
Podávala maličké v celofáne,
malo to byť varovanie.
V bublinkovej fólii
6x omotané.
Prelepené páskou.
Oči veľké s láskou...
Krehké je a polámané.
Rozbaľ ho a odstúp...