.
pojďme si zahrát předvelikonoční hru 2020
hra je napínavá a užijeme si mnoho " rozptýlení"
smyčka se pevně utáhne
a vzdálenost mezi námi
nás vnitřně vystuží
na konci přijde okamžik překvapení
který nám všem pomůže
..
totiž v poznání
že čím méně
budeme do života zasahovat
tím víc se nám bude dařit
a způsobí nám větší radost
.
Smyčky a mezery a někdy tu a tam i smyčka v mezeře. Ano, být a pak se uvidí.
03.08.2020 02:36:01 | Now