Kdeže staré sněhy jsou
kdy měřili jsme na lokte
na veletucty počítáno vajec
a kopa stříbrňáků
se dala ukrýt ve štrozoku.
Viď, Jiří!
Tenkrát byla sekyra za dva zlatý a topůrko za tolar …
A můžetwe googlit znovu!
A jako vždy tichý úžas, jak to dovedeš. ST***
27.03.2020 20:11:21 | Zasr. romantik
Dcera si s kamarády dala sraz přes web,
otevřeli si každý nějaké to pití
a vyprávěli si, jako by seděli spolu v restauraci.
Trochu se jí ulevilo a jim také.
Doléhá ta odluka od lidí
a těch společných posezení a zájmů. ;-)
27.03.2020 19:37:45 | jenommarie
ty voééééé, tak hezky obyčejně se to rozběhlo, co je tu hudem sem ani nedokázal vyguglit. Strašně těžce se mi to čte, čoveče.
27.03.2020 16:53:23 | praetorian
Víš, u nás v kraji se říkalo zpívajícím muzikantům "hudci".
"Jednou skočnou hrát vám budu,
snad to bude píseň jiná...
marno, už zas smutnou hudu
protože jsem od Těšína"
(Petr Bezruč)
*
Jinak dík za zastavení.
:o)
27.03.2020 17:01:03 | JC senior
hudci znám, ale že by se to takhle skloňovalo .... no dneska nemam den ... a jak díky za zastavení, denně netrpělivě vyhlížím, jestli si něco dal :)))
27.03.2020 18:46:31 | praetorian