Dvě dámy v kameni
Anotace: Báseň se vylíhla při pozorování krásných kamenných dam.
Dvě krásky co uvízly v kameni a čase v pilném rozhovoru o dění světa....
Každá z nich ví své....
Každá z nich viděla osudy a války...tolik nadějí...
kolik víry v lepší svět....
stále dokola...
jen jiné kulisy...jiná móda...
jsou lidi,
kteří s láskou pracují a postoupí na další úroveň...
a pak ti poslušní co čekají...čekají věky...
Ony znají, jak se to dělá...v Tichu lásku rozdávat....
či křičet..a ukazovat prstem na viníka, kde není...
Teď...Teď...Teď se celý Svět mění...♥
Přečteno 382x
Tipy 9
Poslední tipující: danielsoft, mkinka, Laika, jenommarie, Frr, Now, Sarimace
Komentáře (5)
Komentujících (4)