letošní Velikonoční vejce
bude pukavec
vítězný skřehot strak
ovšem zas
rozleje se po střechách
a stejně tak jako vloni
namrazí sklovinu sídlišť
nevyslovitelným unikáním -
tentokrát snad jen o pár stupňů
blíže k duhovému předmostí
po cestě lemované stromy
rostoucími do nebe
*
jen pod polštářem spícího lenocha
vypučí zázrak...
Tohle budou zřejmě ty nejpodivnější velikonoce, co jsem snad kdy zažila.
28.03.2020 21:11:11 | Dreamy
No co, ze zvyku si upletu pomlázku, vyšlehám všechny holky v domě, koupím si láhev něčeho ostřejšího a na závěr si dám talíř dobré česnečky doma namísto v hospodě s kamarády. Jen škoda, že bude chybět trocha společných opileckých zážitků a z ostudy kabát. :-D :-)
28.03.2020 19:59:28 | Kubíno
Parádní kousek, dík za něj.
28.03.2020 14:10:57 | Slav Milo
Budeme domácí lenoši asi všichni,
vyhlížet písně jarní
a velikonoční na-šlehání
nám beránci snový připlují po nebi
z dáli na dva metry opatrně a zlehka
...mašlemi svých pom-lásek pošimrat
pro nezapomenutí.:-D;-)* ju ju Frráčku "ST"
28.03.2020 13:31:08 | jenommarie