Ten balvan
Zas další den,
den zahalených tváří
den neviditelného nepřítele,
lovec těl i duší
sítí co zbyla po rybáři,
Den předčasných květů
jimž jinovatkou stele
Den tisíce pravd
(která je ta pravá)
den přátelství i zloby
To obvykle se stává
když balvany žití
co nelze brát do zásoby
opouští svůj lom
Jen zrezivělý úsměv
čekajících na polom
v zátahu rozhozených sítí
snad věří adresám
autorů spásných hypotéz
Z prázdných lomů na přežití
svůj balvan nes si sám!
*
Přečteno 234x
Tipy 23
Poslední tipující: Isla, Iva Husárková, barasoukup, Psavec, Donne, R.K., Amonasr, Kett, jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)