Anotace: A jak si ji (ne)připravit
Štěstěna je moučník určený pro titěrné porce
Dá se bez prstu na nose tvrdit
Že má nevyvážené proporce
Její naprostou přítomnost nutně
Podávat na tajných čajových dýchancích pro dvě osoby
Podávat však obezřetně
Pro její naprostou přípravu nejprve
Vymaštěte žaludek chrta
Přivažte ono plemeno na ocas komety
A teprv až odbije hodina čtvrtá
Smíte začít vesele čutat
Osmičky do osmnácté mety
Poté nažhavte v děravém hrnci
Sedm různých moří
Nakupte za poloviční penci
Celou tlapu tchoří
Nasekejte 200 tun betonu
Za použití strunové sekačky
Pak jak sběrači hrášku
instantní kaši bez prášku
Studenými zbytky jsem se opařil
Voala, bon appetit
Teď sněz co sis navařil
Nevhodné podávat dětem a těhotným ženám.
Vtipné a kuchařka s lektvary a mámivými recepty, zřejmě rodinnými :-D raději štěstěnu, tady se vaří vtipná kaše, že?"ST"
30.03.2020 14:52:37 | jenommarie
Máma vždycky přidá lžičku granka a to z každé smutné kaše udělá vtipnou :D kromě té bramborové...
30.03.2020 15:57:44 | Lars Decidus