bydlet v Praze tak taky radši vypadnu na chatu. Rozhodně i s rodinou. Cokoli co sníží riziko ohrožení rodiny bych udělal, ať se to sousedovi líbí nebo ne.
31.03.2020 12:32:45 | petrzal
Já to zase nahlížím z úhlu člověka, žijícího s rodinou s malými dětmi v chatové oblasti, kam se přes varování a výzvy v současném teplém počasí ve velkém sjíždějí bezohlední lufťáci z okolních velkých měst, kde pandemie řádí jako utržená z řetězu, chataři se navzájem vesele navštěvují, grilují atd., přičemž roušky tady nosíme jenom my, usedlíci.
07.04.2020 10:25:17 | Neklan
Když zůstanou po dobu karantény na chatě,
zásoby si sebou dovezou.
Tak je jedno, jestli trčí doma, nebo tam. Zas něco na zahrádkách chtějí a netrčet ve stěnách,
31.03.2020 10:30:27 | jenommarie
To by bylo v pořádku, jenže kolem nás to nikdo nedodržuje.
07.04.2020 10:25:51 | Neklan
No jo, bohužel vždy je to o jedinci a jeho způsobech přemýšlení. Což bude a bylo, vždy..jj.;-)
07.04.2020 10:46:16 | jenommarie