Anotace: Jenom momentovka...
Ahoj Janku. Tak jsem si Tě pročet a zjistil jsem, že mi většina Tvých básní utkvěla v paměti. Máš dobrý styl. Dobré obraty. A držím palce do budoucna! M
08.03.2007 08:25:00 | Gregy
Co já vím, co jsem v koutku duše. Už to vážně vypadá, že je nás víc :-) A pak mi z toho nemá hrabat...
06.03.2007 21:24:00 | lidus
Právě že neznám! Jo nerýmovaný, těch mám plný šuple, ale většinou jsou to samý melancholický vzdychačky...:-)
06.03.2007 20:57:00 | lidus
Dobrá momentovka. Kolikrát u dlouhého čtení zjistíš, že se vlastně nic nedovíš.
06.03.2007 19:30:00 | Lota
Ty máš aspoň ty momentovky, skřítku. Mě když už něco napadne, tak leda tak romance o králi karbaníkovi. A přitom vzpomínek je hafo a nějak se nedají vyhnat verši... Buď ráda že máš aspoň talent. Ale aby sis nemyslela, rozumím ti.
06.03.2007 17:05:00 | lidus