Anotace: ve větru ke světlu
vůně mýdla
ve větru
ke světlu
jsem tu
jedna linka
jedna žíla
jedna chvíle
rozdělená na čtyři roční doby
známe tu píseň
země tančí
aleje stromů shodily svůj stín
přišlo k nám slunce
z druhé půle
nová vůle
žit