Selhání
Pohled se rozpíjí,
na stránce myšlenky.
Selhání zabíjí,
led je dost tenký.
Poražen ochablý,
v tvé žádoucí náruči.
Zklamání sochali,
v síti pavoučí.
Snad se to zachrání,
vzchopím se zas.
Tělo uslyší volání,
sílu vrátí čas.
Přečteno 187x
Tipy 11
Poslední tipující: Květka Š., vlnka, Iva Husárková, jenommarie, Martinecka23, Frr, Dobrodějka
Komentáře (2)
Komentujících (2)