les protáhnul se
v bolavym kříži
něco šišek napadalo
do mechu
den vyhrabal se
z ranního houští
a už brzo
uondaný poledne
usedne
na nejbližší kámen
na pasece...
( a už se na mě žene
první vybuzenej kanec... )
SUPER, MOC SE MI LÍBÍ.Má šmrnc a veselý náboj .-)
..ST..
09.04.2020 23:29:56 | Jaruška
Padání šišek, uspávající tikot kulhavých hodin...
to umí darovat jen les a báseň.
**
08.04.2020 23:23:45 | JC senior
potůček mezi kořeny vzpomene na ledovou tříšť, na hebké trávě trpělivě vyčkává žíznivý klíšť..
07.04.2020 17:16:15 | Knoflík