On dobře ví
co hejbe světem
potratům padlých andělů
který zlovůlně vládnou
destrukci lidství
denně sedlá zlatá telata
aby ne-řád
dobře fungoval
a oblažená pýcha-
aby vše brala
do svých rukou
--
né já nejsem apokalyptik
vždyť venku je tak krásně
No mnohé ovlivnit nelze a přesto je venku krásně. Moc dobře napsané. "ST" ;-)
07.04.2020 23:15:36 | jenommarie