ahoj Kačí...je taková jiná tahle básnička,je opravdu moc hezká,jen v ní není znát už tolik nějaká naděje a přesvědčení,které tam bývá jindy skryto,ale ty obojí určitě máš,jen si to schovala,že jooo???
06.03.2007 20:05:00 | Courtnei
chlast ten někdy ještě víc prohlubuje...někdy...no snad to zvládneš...!
06.03.2007 14:39:00 | Smuteční páska