Anotace: ...
Mlčí ta myšlenka
na slova básníka
když tekla krev na lhaře
voda je divoká
Měsíc jen v proměně
srdce tu naříká
vzpomínka jen odříká
nehledaš v ozvěně
své příští kdyby
vteřina v zrození
najde své chyby
možná se promění
jen mlčí v krásách
Všednosti v nahodách
jak čas
Jak V NÁS.