Soukolí

Soukolí

Anotace: ..

Kolečka ozubená 

rzí se zadržela  .

Mysl otupená.

Rozum pozřela. 

 

Kolečka zrezivělá

silně skřípějí.

Ty též si otupěla,

leč o dost silněji.

 

Kolečka kolem osy kroužit

dlouhou dobu musely,

 měl jsem ale použít

kvalitnější oceli 

 

Do soukolí měl jsem dát

snad olej či jiné maziva. 

Již pozdě klít a řvát 

Vždyť jsou zcela reziva. 

Autor Tragejiri, 08.04.2020
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, Xardas
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Mě úplně zrezivěla kočka. M.

21.06.2020 06:42:01 | milík

líbí

Ale jo, myšlenka je dobrá, holt pozdě bycha honit.

08.04.2020 19:49:29 | Xardas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel