~~~~~~~~~
Máme jaro a krásné svátky
s pomlázkou jdeme do pohádky
bránu otevřít je třeba klíčem
zlatým klíčem petrklíčem
sluníčko svítí a trochu hřeje
kluk na holku se usměje
/i přes roušku/
ale...za zády má mrskačku
chce kraslici?
Až to půjde tak hubičku.
Každou by kluci rádi vyprášili
prý i jemně po zadečku vymrskali
pak si všichni doma zazpívají
a veselé svátky si popřejí.
Náš táta loni chodil s vařečkou
domů přišel s "vopičkou"
my jsme se mu všichni smáli
a na vařečku další mašli
jsme přivázali.
Tak prožijte v rodince
milé a radostné Velikonoce.
Příští rok si to vynahradíme
no,uvidíme.
~~~~~~~~
I tobě krásné velikonoční svátky milá Květuško, pohodu, zdraví a dobrou náladu, která vše spravi. :-D;-)
10.04.2020 17:16:06 | jenommarie