pohladit jednou
zvíře s ušima a nozdrami
opatřenými chlopněmi
jednou se přesvědčit
zda se rovnoběžky
v nekonečnu protínají
hrát jednou na piano
romanci o radosti
s duší plnou žalu
nakonec sklonit hlavu
k poslednímu útoku
a vykrvácet
jednou třeba někdo vystaví
mramorový sloup
všem marným přáním
...a Franta Sauer ho povalí---
15.04.2020 13:11:30 | kastrolfobik
Romance radosti obvykle i žal mají.
Ono to štěstí s bolestí srdce je spojeno tence.;-)
14.04.2020 16:46:11 | jenommarie