Jsem
Anotace: Kdo má pořád vymýšlet ty anotace?
Jsem ztělesněním snů všech dětí
A nočních můr dospělých
Jsem čarodějka na koštěti
Vzduchem zní můj křivý smích
Jsem vratiprst na tkáni světa
Jsem usmířený jalovec
Jsem předposlední tvoje věta
Ač staronová, jenom věc
Komentáře (1)
Komentujících (1)