Tajemství
Sladím si nový den,
myšlenkou Beruško na Tebe.
Jediná ze všech jsi žen,
jejíž tvář andělé kreslí na nebe.
Na špičce nosu máš,
zbytek polibku z večera.
Ať co chceš dneska uděláš,
úsměv na rty mě zaselas.
Zlatem teplo na zem padá,
z paprsků záře andělů.
Seznam mají všeho co bys ráda,
hlazením získalas důvěru.
Smích v očích které mluví,
bez šumu rtů peřejí.
Nikdo nezná obsah té rozmluvy,
jež skýtá krásnou naději.
Přečteno 225x
Tipy 7
Poslední tipující: Henry Canas, jenommarie, šerý, praetorian, Roser, Donne
Komentáře (2)
Komentujících (2)