Anotace: ...
jedu na letní tábor
jedu na výlet
těším se jak malej kluk
jedu to tam vystřílet
předtím malé vyšetření
našli mi nádor
takže musím jet
s nádorem na tábor
u vstupu stojí chlápci
první škodná
chtějí po mně jméno
odpovídám: hovna
někdo na mě volá
za mnou General Rašín
tady se ti bude líbit
tady hrajou Kosheen
hodně si tady čteme
Švejk, Kámasutra
štípe se dříví
natírají futra
zalezu na hajzl
stoupnu si k oknu
stejně mám nádor
vytáhnu krochnu
a v tu chvíli
kdy to se mnou seklo
jsem si uvědomil
tohle není tábor
to je peklo