Klamné zrcadlo
Na ztraceném ostrově
ve vlnách slané pěny
brouzdají se po nábřeží
dvě polonahé ženy
První zlaté vlasy má
splývají jí po zádech
až dolů na kolena
dokonalé tělo
a andělská tvář
však v její duši
nespatříš svatozář
Té druhé
černé vlasy
s rudým leskem
zakrývají tmavé oči
umouněné steskem
však přes vzhled
čarodějný
plný sazí
její duši
zlo nekazí
Ďábelská tvář
duše však čistá
v jejím srdci
spousta místa
(svět je klamné zrcadlo
koho by to napadlo)
Na ztraceném ostrově
ve vlnách slané pěny
brouzdají se po nábřeží
dvě tajemné ženy...
Komentáře (1)
Komentujících (1)