Sny, po ránu ožívají
témata nadhazují
aby se připomněly
stopy co nezmizely
Přemýšlím o nich
co chtěly sdělit
co moje nevědomí
pustilo do vědomí
Kus filmu převinulo
aby se zvědomilo
co chtělo ke světlu
dalo mi svobodu
Taky se mi občas povede osvobodit ráno,jen chybí pokračování... :-)
26.04.2020 15:48:17 | Danger
Děkuji za zastavení a snad alespoň po ránu krátké osvobození tě na celý den naladí :-)
26.04.2020 19:13:53 | vlnka
A stačil kousek malý, do světla za svobodnými myšlenkami;-). Pěkná vlnko
23.04.2020 18:27:50 | jenommarie