-
-
-
Nebyl bych to já
kdybych si nepředstavoval:
jak rozčesávám dredy osamělých stromů
jak obtahuji obzor světlem
a přemýšlím
zda-li vrátit dvojče kopci vpravo
jak kytuji vrásčitý měsíc
pudrem z mléčné dráhy
jak odečítám jednu od nekonečna
a přičítám ji k počtu hvězd
jak
jaké by to asi bylo
kdybych tenkrát něco řek'
.
Pěkná myšlenka.
Ráda dám..ST..
05.05.2020 21:50:00 | Jaruška
Zatiaľ prvá báseň ktorú som si od Vás prečítal ale nepochybujem, že nás ešte potešíte ďalšími :)
25.04.2020 17:48:34 | Dávid
Pokusím se :) zatím to jde, tak snad ještě něco přibude, už jsem koukal i po vašich textech, ale na ty si budu muset vyčlenit více času :)
26.04.2020 20:50:41 | Uzel
Rozjeté myšlenky,které jdou všemi směry
a přesto je citlivý pohled pojí.
Libi se mi. Pěkná "ST"
24.04.2020 22:18:25 | jenommarie