Znáš to?
Znáš to?
Znáš ten pocit, kdy se ti podlamují kolena
Motýlci lítají v břiše
Na jazyku tisíc slov a přesto nic neřekneš
Znáš to ticho před výbuchem euforie?
Život v žilách
V plicích vzduch
Vůně druhého těla...
A krásný pocit z lidské existence
Znáš ten pocit, když tohle všechno zmizí?
V duši tě pálí otisk štěstí
Život utekl pryč
Vzduch se nedá dýchat
To prázdno všechno zabíjí.
Znáš ten pocit...?
Toho co jsi způsobil?
Počítám rovnici smutku
A přemýšlím....
Kdy láska bude správným řešením..
Přečteno 223x
Tipy 5
Poslední tipující: Eru Alonnar, vojtěška, šerý, Dávid
Komentáře (4)
Komentujících (4)