nečekaný vztah
..
měli jsme ještě možnost
to tiché pole obejít
po snadné nepatrnosti souvratě
ale nedalo nám
zabořit se mu drápy do brázd;
teď tu přicházíme k sobě nazí
a kořeníme s obzorem
ve snaze si přivyknout
na vzrůst
Přečteno 221x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, Now, Frr, Amonasr, Majda, šerý, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)