nad vorvanou krajinou
zamořených duší
se životadárně probudilo
větrosnubné vznášení
pylových bochánků
a z hrušní, višní a třešní
slivoní, jabloní a broskvoní
to hmyzosnubně hučí
nerušit prosím
Óóo....
to v sadě slízet šli úrodu,
za zavřenými dveřmi.
Však nešlo o ovoce,
já nejsem tak hloupá, věř mi. "ST" :-D;-)
25.04.2020 15:00:14 | jenommarie