Atlantida
Anotace: Jako (naše) láska..Existovala? Existuje?
Jdeme do rozbitého neznáma
Cestou temnou
Jako dva poutníci
Nežně se držící
Ruku jemnou
Netvor a jeho netvoří dáma.
Plavou klidným oceánem
Chladným, jako srdce naše
Když ještě byla v lidských tělech
Tlukot srdce v silných decibelech
Príšera se před námi chová plaše
Do cíle dorazíme nad ránem.
Nikdy to není jistá sázka
Dva milenci v Atlantidě
Podobná je každá láska
Racia genocidě.
Přečteno 218x
Tipy 9
Poslední tipující: Rozmarýna, breberkar, Roser, jenommarie, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (2)