Prosím, oprav si aspoň oči uslyšely a zklamání... jinak je to hezké, ale ty hrubajzny!
Když si nejsi jistá/ý (nevím, jestli jsi kluk, nebo holka), tak doporučuju mrknout na www.pravidla.cz (já to taky dělám, když zrovna nevim) :o)))
Přeju hodně inspirace a dobré nápady! :o)))
06.03.2007 18:56:00 | Hannazka