Čtvrtá ranní
Sólo ranní ze tmy letí,
jak šíp noční do obětí.
Z korun stromů do stínu,
ospalou probudí hladinu.
Na obzoru oranžová páska,
kde čeká šanci ohnivá kráska.
Já z cigarety tahám dým,
na včerejšek už nemyslím.
Zas a znovu noha nohu mine,
tiše ať ostatní nerušíme.
Jenom ten zpěv ranní,
proti snu je krutou zbraní.
Přečteno 169x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., vojtěška, šerý, praetorian, jenommarie, Martinecka23
Komentáře (4)
Komentujících (3)