Mistr zlých snů
Strom v květu tísní nezlacené jmelí
co na zrcadlo zvolna dýchá jed
a kroky odbočit včas zapomněly
než v lomu signál zazní naposled
Sůl v zahradě kam nelétají včely,
jen dáma s křížem vstoupí do karet
a tapet stěn, v kopii Botticelli
Venuši kde překryl podmračený pléd
Tak prorok marně k sobě láká horu
soudce bez svědků že rotrhl si šat,
noc bez sýčků propadlá do hororu
nezasklí výhled v okoralou zemi
však nestržen most ze zdravých svázán klád
jen mistr snů zlých v dálce směje se mi
*
Přečteno 193x
Tipy 19
Poslední tipující: Iva Husárková, Isla, Amonasr, Psavec, R.K., Květka Š., vojtěška, praetorian, šerý, Frr, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)