Jen tak ♥
~~~~~~~~
Beznohý šel slepý se díval
hluchý je slyšel,němý rozmlouval.
Pán Bůh je sleduje a hlavou kroutí
ten svět tam dole je trochu hloupý.
Ach Bože,není,všechno je možné
dobře se dívej.Snad se ti rožne.
Beznohý nasadil protézy místo noh
slepý se hmatem dobře dívat moh.
Hluchý,ten má zase oči jako rys
a němý se může rukama domluvit.
Bůh viděl že ho tu není už třeba
odešel k hladovým,rozdával chleba.
~~~~~~~~~~~~~~~~
Všichni jsme někdy slepí, hluší i chromí,
přesto čekáme na Boží chléb
**
27.04.2020 15:58:17 | JC senior
Moudrá a moc se mi líbí milá Květuško. "ST" ;-)
27.04.2020 15:03:53 | jenommarie