Humánní oteplování
Anotace: Buďme už taky trochu lidi
Budeme plameny,
hřející na těle.
Valící kameny,
znamení na čele.
Humánní oteplování,
bez ledu krásy.
Lahvovat očekávání,
ti co se k lidství hlásí.
Budeme lidé
na chvostu života.
Ono to přijde,
odejde temnota.
Přečteno 191x
Tipy 8
Poslední tipující: Dobrodějka, šerý, vlnka, Majda, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (4)