Noční město
Kuželem světla
do tmy se vpíjím.
Příběhem co noc četla,
i těmi co míjím.
Tichem zní tajemně,
kroky tak ospalé.
Únavou poměrně,
klapání stejné.
To prázdno cosi věstí,
jak nepopsaný list papíru.
V sametu absence bolesti,
místo v prostoru pro víru.
Pro víru v to co přijde,
co ulice po stínech zaplní,
co se světlem zas přijde,
až budeme znovu nevinní.
Přečteno 170x
Tipy 9
Poslední tipující: Majda, Henry Canas, Isla, šerý, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (2)