Anotace: původní lid
..
podél cesty nebyli svatí
jen řada stařen, jabloní
/se svatojánky v hlasu/
když naklonil se den
a setnout nedalo se
a kříž
už vůbec ne
...původní lid tudy stále chodí...;-)
30.04.2020 19:02:43 | Marten
vidím to jak obraz od Roualta***:-D* ST*
29.04.2020 20:27:28 | Frr
Někde též smírčí kameny...
29.04.2020 19:59:40 | Isla
kříž není jen dřevo, je i břímě...
29.04.2020 19:45:44 | básněnka
v bibli je dokonce v jednom místě napsané, že ježíš nepřinesl na zem mír ale meč
29.04.2020 21:23:59 | vojtěška
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?