Zdál se mi sen, básně v něm jsem tvořil
Ty jsi tam byla a já se Ti v nich dvořil
Písně z nich Jsi psala a poté jsem je zpívali
A v příští chvíli stali jsme se anděly
Však po snu přijde probuzení
a příjemné to vůbec není
že to byl jen sen, ach to zklamání
nemám moc rád ranní plakání.