Co až jednou dojdou rýmy
Miliony lidí, miliony duší
Miliony příběhů napsaných,jak se patří a sluší
Sepsaná fakta ,mýty i fantazie
Se v jejich sešitech i knihách objevuje
Zdánlivě nekonečně příběhů,utkaných z vět
Už tisíce let,obohacuje tento svět
Méně známých i uznávaných spisovatelů
Nových knižních žánrů zakladatelů
Jejich mozky stále nové příběhy generují
Které již únosnou mez převyšují
Co až jednou dojdou věty......
To při zemi se budou držet naše lety
Co až jednou dojdou slova.....
To už z nich nikdo příběh neuková
Co až jednou dojdou rýmy ......
To bude svět úplně jiný
Miliony lidí, miliony duší
Jak napsat svůj další příběh netuší
Vyčerpaly rýmy, slova i věty
Ztratili smysl života a přestali jim vonět květy
Svět se stal temným místem
Bez obohacení jejich písmem
Přečteno 240x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Nezvaný a nevkusný, Iva Husárková, Majda
Komentáře (2)
Komentujících (2)