RADUJME SE, VESELME SE
Apokalypsa se nakonec nekonala
Lidstvo přežilo
Lidstvo přežije všechno
Zbyly jen mořské pláže
Plné mrtvých velryb
Udušených odhozenými rouškami
Přečteno 173x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Kapka, Donne, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (3)