Srdce planety
V srdci planey tep
Naděje poznání
Blízce přitahována láskou
Obíhajíc kolem ní
Souznění ve spojení
V život se prodral
Krásy čistoty objevujíc
Jen chvíli
V rozmachu časů
Lhostejností se šíří
Vykradači lásky, naděje a budoucnosti
Planety srdce probodli
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Majda, Isla
Komentáře (1)
Komentujících (1)