KLEC
KLEC
Politici, smrtelně nás raníce,
zavřeli nám neprodyšně hranice,
v tuzemsku je dnes cílová rovinka,
pro mě to však není žádná novinka,
já žil v kleci skoro půlku života,
pro mnohé je tohle ale novota,
naříkají, že je k smrti umoří
zákaz trávit dovolenou u moří.
APAGE SATANAS
Odstup satane
Copak nečteš nařízení
Máš udržovat
Minimálně dvoumetrovou
Vzdálenost
JELEN SAMOTÁŘ NA SÍDLIŠTI
aneb POSLEDNÍ SVÉHO DRUHU
Sám mezi panely
za nocí, vane-li
vítr od východu,
schází do podchodu.
Stále sní o lani,
marné však volání,
všechny jsou zabity
v lesíku za byty.
Přečteno 170x
Tipy 3
Poslední tipující: praetorian, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (5)