.
měsíc uvízl v rákosí
a já
na stříbrné míse si nesu tmu
co s ní
když možná je to hlava slepce;
tady mi vrány neporadí
..
a sova; která
věčnost hladí
přeopatrným křídlem
šeptá veni, vidi, vici..
Jen nesmí tančit :) to pak
zatmění přepadá mužské mozky
prorok v poušti
byť jen kobylky a med jí
a je bosky
s hlavu na talíř
ten obraz hrůzy
až z toho vytěžilas ST
ze své múzy
05.05.2020 20:29:22 | Malá mořská víla